Selecteer een pagina

Zakelijke netwerken en meer aan de weet komen over het leven van Vincent van Gogh is een succesformule !

Op donderdag 2 juli 2015 vertrok een groepje ondernemers vanuit “Op de koffie….” In een VIP bus richting Amsterdam- Centrum. Onderweg kwamen we langs het scheepvaartmuseum, waar Vincent in 1877 in Amsterdam, gedurende een jaar gewoond heeft.

We stopten even om aandacht te besteden aan het plakaat, dat daar ter herinnering in de muur is bevestigd.

Van Gogh steen amsterdam

 

Omdat ik zo geducht veel dorpelstenen en bordessen van huizen onder de ogen en voeten heb gehad, hier in de stad.” Plakaat hier bij de voormalige woning van Vincent in Amsterdam.

Op de kade bij ARCAM stonden al andere ondernemers te wachten, die op eigen gelegenheid naar Amsterdam waren gekomen.

Bij aankomst kreeg iedereen een “naambatch” en vooraf wisten de deelnemers, wie deel zou gaan nemen, omdat namen en bedrijfsactiviteit al verspreid waren.

Op de kade werden we welkom geheten door Pauline van Huijstee, de initiator van “Op de koffie… bij de Burgemeester” . 2 ondernemers grepen, op de kade, de gelegenheid aan om nog een korte zakelijke pitch te houden, om aandacht te vragen voor hun bedrijfsactiviteiten. In de salonboot nam ook nog een van de deelnemers de gelegenheid om een korte pitch te houden en werden flyers en dergelijke uitgewisseld.

Ondertussen was de salonboot voor komen varen en ging iedereen aan boord.

Onderweg waren er verhalen van de moeder van Vincent van Gogh, toelichting op de schilderijen, toelichting op een aantal interessante plekken in Amsterdam, netwerksuggesties, zoals “Wat is jouw meesterwerk?’; “Wat is jouw passie?”. Daarnaast enkele inspirerende filmpjes over het leven van Vincent van Gogh en aandacht voor de uitvindingen van diet tijd.

De boottocht van 1,5 uur vloog voorbij !

Heel leuk om na afloop nog een groepsfoto te maken, zodat iedereen er een blijvende herinnering aan overhoudt!

groepsfoto op 2 juli

De VIP bus stond alweer klaar, om ons terug te brengen; en er zijn ook alweer zakelijke afspraken gemaakt voortvloeiend uit de zakelijke netwerkcruise !

Foto's 2 juli 2015

 

Voor een volledig foto overzicht: bekijk het album van : Op de koffie… bij de burgemeester en het gemaakte filmpje

Pin It on Pinterest

Share This

Delen? Graag!

Deel dit bericht op Social Media